Sfaturi / Noutati

Tehnici pentru vopsirea parului

Suvitele: Probabil una dintre primele inovatii in materie de colorare a parului, suvitele adauga stralucire si intensitate parului. Suvitele cele mai reusite sunt cele in nuante calde, de caramel, auriu, miere de albine sau chihlimbar.

Tonerul: Atunci cand ai o nuanta foarte deschisa si stralucitoarea, temperarea culorii este de dorit. Tonerul se foloseste in special dupa decolorare pentru corectarea nuantelor de galben pui sau portocaliu, prin adaugarea catorva tonuri mai inchise, dar fara a colora parul in blond inchis sau saten.

Suvite in tonuri diferite (Lowlights): Aceasta tehnica adauga profunzime parului, pastrand insa un aspect natural. Se folosesc pana la trei nuante diferite pe suvite subtiri si dese, aspectul final fiind un look spectaculos si trendy.

Acoperirea: Ofera stralucire si invie culoarea, prin aplicarea unei vopsele temporare pentru luciu, intr-o nuanta bogata, peste o vopsea permanenta sau semi-permanenta.
Suvite groase intr-o culoare opusa celei naturale: Aplicarea pe o portiune mare de par a unei culori diferite. Este o tehnica ce ofera un impact major asupra lookului tau, in special datorita faptului ca se folosesc nuante puternice, pe o baza intr-o culoare naturala.

sempre-bella
© 2017  Sempre Bella Center

Programari:

  • Telefon: 0358.113.968

Adresa:

  • Alba Iulia, jud. Alba
  • str. Liviu Rebreanu nr. 20